Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért rohangál mindig máshoz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rohangál mindig máshoz?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy ez már a sokadik alkalom volt, hogy valami konfliktus volt közöttünk és a párom, ahelyett, hogy nekem.mondaná el, hogy ő mit gondol/lát/érez velem kapcsolatban, a barátnőimet "küldi rám", vagy az ő legjobb barátnőjét, hogy derítsék ki mi bajom. Néha ráadásul olyan tényeket is megoszt velük, amihez (szerintem legalábbis) semmi közük. És igen, mondtam már neki többször is, hogy ez engem zavar és rosszul érint, de mindig előkerül... A barátom 18, én 15 vagyok. Nem tudom mit csinálhatnék... :(

2016. febr. 8. 14:15
 1/3 anonim válasza:
Éretlen a srác, a probléma megoldó képessége meg a nullával egyenlő.
2016. febr. 8. 15:14
 2/3 Stark2000 ***** válasza:
18 éves létére ilyen? Őőő... LOL?! Probléma megoldó képessége tényleg nincsen, ami eléggé baj. Amúgy meg igen, éretlen.
2016. febr. 8. 17:29
 3/3 anonim válasza:
nem meri a szemedbe mondani
2016. márc. 4. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!