Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 éves fiúk. Maximum és minimum hány éves lánnyal járnátok?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok kort! Előre is köszi a válaszokat! :)2016. febr. 6. 18:02
14/20 Firedoom válasza:
Kicsit lekéstem, de sebaj 14-19 18/f
15/20 anonim válasza:
min:13 max: 20-22 16 éves vagyok :D
16/20 anonim válasza:
min 14 (értelmes) max 19 :)
16/f
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. febr. 6. 23:14
18/20 Stark2000 válasza:
Hát nekem kor nem igazán lényeg, én azt nézem, hogy mennyire érett. Bár 14 év alatt tuti nem jönnék össze senkivel, mert az már-már nekem pedo típusú kapcsolat lenne, plusz, ott szexualitás nem is nagyon lehet, én azt meg 2-3 hónap után már igencsak akarom. Maximum? Háát.. pff.. szerintem olyan 17-18-19 éves csajszi jöhetne maximum szóba, de inkább 17. 19 évesen már bőven lehet valakinek komoly kapcsolata, komoly tervei, én neki meg 16 éves létemre nem tudnék segíteni, így feleslegesnek érezném. 18 éves ugyan ilyesmi, bár lehet, hogy egy kicsit komolytalanabb még, így azt még oda venném, hogy rendben lenne.
Tömör változat: Min; 14. Max; 18.
16/F.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2016. febr. 6. 23:45
20/20 anonim válasza:
Azért Én is leírom ha már rátaláltam a kérdésre
15-24 Én 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!