Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan igyak és csajozzak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan igyak és csajozzak?

Figyelt kérdés
Lesz egy buli, ahova hivatalos vagyok, és tudom, hogy ott lesz egy csaj, aki nekem nagyon tetszik.. alapból félénk vagyok egy kicsit.. hogy igyak, hogy bátrabb is legyek, és az esélyem is meglegyen a csajnál?

2016. febr. 4. 23:30
 1/8 A kérdező kommentje:
És ne hányjak össze mindent, meg tudjak magamról végig. Nem akarok másnapos lenni
2016. febr. 4. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy igyál? Emeld fel a poharat és szépen fokozatosan döntsd magadba a piát, de vigyázz, mert ha a visszájára fordul akkor ellentétes dolgot válthatsz ki a leányból. :D
2016. febr. 4. 23:55
 3/8 anonim ***** válasza:

igyál mértékkel... :)

és ne túl sokat... azt nagyon nem szeretik a lányok... max 1-2 ital!!

2016. febr. 5. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy lesz esélyed a csajnál mert elég primitívnek tűnsz annak ellenére hogy félénk vagy.
2016. febr. 5. 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már italtól leszel bátor az rég rossz. Persze ha a csaj is olyan hogy iszik liter számra mindent akkor lehet bejön neki. De egy normális lánynál piásan pont elmegy minden esélyed. Annál még az is jobb ha félénken, dadogva, bénázva, remegve, óránként egy lépést megtéve, közbe négyszer visszafordulva odamész hozzá beszélgetni.
2016. febr. 5. 01:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem merev részegre gondoltam inni magam, hanem hogy azért még normális legyek
2016. febr. 5. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam 3 sör a nyerő. Nem is sok, nem is kevés. Attól is függ mennyit ettél előtte. Éhgyomorra egy sörtől is rúgtam már be :D Igaz az kb. 5-10 percig tartott, de azalatt pont el lehet b*szni az esélyed.
2016. febr. 8. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
húzz le egyben egy 2dekásat éhgyomorra,aztán reménykedj hogy másnap meglátogat a detoxban xd
2016. márc. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!