Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meddig mehetek el vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehetek el vele?

Figyelt kérdés
Összejöttem a suliban egy lánnyal én 15 vagyok ő meg 12 és nem tudom meddig mehetek el vele a korkülönbség miatt és szerintetek egyáltalán jó döntés volt vele összejönni?

2016. febr. 3. 14:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Lehetőleg azért még első este ne dugd meg:D
2016. febr. 3. 14:35
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy jó döntés volt e, azt neked kell tudnod. Beszélgess vele a témáról. Sztem érteni fogja a szitut. Ha nem akar beszélni erről(bár nem hiszem, hogy gondot jelentene neki max elpirul azt ennyi) akkor hagyd, hogy ő húzza a határokat :D 14/L
2016. febr. 3. 14:43
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
háát még sztem ien korkülömségel 1-2 évet várj szexre
2016. febr. 3. 14:43
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Súgom, 15 vagy és kb 12-15 évesek fognak válaszolni neked, mely válaszok értéke legtöbbször 0. #1 #3

Én azt mondom, hogy egy 12 éves lány esetében egy teljesen gyermekről van szó. Nem, hogy határokon, semmiben nem kellene gondolkodnod. Beszélgess vele, elhívhatod ide-oda, de többet nem tehetsz, mert maximálisan éretlen, de még te is, és kíváncsi vagyok, hogy a szüleinek lesz-e annyi esze, hogy közbelépnek és legalább amíg középsulis nem lesz addig védik meg az ilyesmitől.

Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi fogalma és elképzelése van neki 12 évesen arról, hogy "összejöttetek" és, hogy mi az a kapcsolat, de ennyire ne menjünk bele.

2016. febr. 3. 14:53
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

1-2?

Én sem vagyok idős 21 éves vagyok de 14éves lányt meghúzni? Nemtudom mi van a mai tinédzserekkel én 16 évesen vesztettem el de nem azért mert nem lett volna rá előtte alkalmam pusztán volt annyi eszem hogy megvárjam azt akivel meg teszem. 12évesen ő még egy KISLÁNY szószerint

2016. febr. 3. 14:56
 6/18 anonim ***** válasza:
2%
ismerek ojat aki már 11 évesen a suli vc be volt..
2016. febr. 3. 15:02
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

"ismerek ojat aki már 11 évesen a suli vc be volt.."

ÉS ??? Én meg láttam a tv ben sorozatgyilkost, én is öljek meg 13 embert ?

Ráadásul írni se tudsz, j->ly

Jó lenne tényleg, hogyha ebben a kategóriában meg lenne szabva egy intelligencia teszttel, hogy kik válaszolhatnak, mert amíg éretlen gyerekek válaszolnak és okoskodnak, addig ez a "Tini párkapcsolatok" nem ér semmit.

2016. febr. 3. 15:04
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
jaja kéneh 1 ien cöh de ak csak én felelnék meg xD
2016. febr. 3. 15:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy meddig mehetsz el? Kb a kézfogásig. Gondolj már bele most komolyan, 12 éves a lány. Szerintem hagyd is mert ha a szüleinek van esze akkor ők úgy sem fogják ezt hagyni. Veled biztos van valami baj ha csak a kislányokra buksz. Inkább próbálkozz a korodbelieknél.
2016. febr. 3. 15:16
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

6-os

És hasmenése volt ,vagy mi?

Én is voltam már suli wc-be ,többniyrre akkor ,ha dobnom kellett egy sárgát....

2016. febr. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!