Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetem tőle van esélyem?
Egy 25éves fiú 54éves nővel jár és abba szerelmes, de velem csalta meg a barátnőjét én ( 24éves lány vagyok egy szakközépiskolába jártunk és kölcsönösen tetszünk egymásnak.) Szerintetek van esélyem őt elvenni az 54éves nőtől akibe szerelmes?
Középiskolás korunk óta tetszem neki és velem csalta meg előszőr a barátnőjét, és csak annyi bajom van vele hogy ő nem szeret csokolozni de ennyi.
Nem tudom, milyen oka lehet annak, ha 25 éves létére 54 éves nőbe szerelmes... Fura, de ha ez van, akkor ne legyenek nagy reményeid.
Lehet, hogy továbbra is csak szexuálisan tekint rád.
Ez nem korfüggő egyébként, hogy ki kibe lesz szerelmes.
Mondjuk esélyed még így is lehet, ha sikerül felkeltened érzelmi érdeklődését is, nem csak a szexuális vágyait.
Ha szerelmes, akkor nem hiszem.
A megcsalás gondolom csak szexuális aktus volt. Írod, hogy nem szeret csókolózni. Ez is csak arra utal, hogy csak meg akart dugni, csak üríteni akart.
Miért nem keresel egy másik fiút. Akinek nincsenek ilyen fura dolgai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!