Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Összeillünk a sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeillünk a sráccal?

Figyelt kérdés

Egy csinos 165 cm-es nagyon világosbarna hosszú hajú sötétkék szemű lány, és egy izmos 185 cm-es nagyon sötétbarna tüsis hajú világoskék szemű srác.

Én kedves, okos, mosolygós, humoros, megértő làny vagyok.

Ő pedig energikus, céltudatos, inteligens, sportos, vicces és törődő fiú.

Az nem is kérdés, hogy belsőre összeillünk. De külsőre?

2016. febr. 1. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha tetszetek egymásnak akkor összeilletek.

Nem értem amugy a kérdést, miért számít hogy külsőre összeilletek e? Mi alapján lehet megmondani hogy összillenek e valakik külső alapján.

2016. febr. 1. 21:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát!

Senkit se pontozok le. Hiszen ha már időt fordított arra, hogy egy ilyen szar és számára unalmas kérdésre válaszoljon, akkor hát váljék kedves egészségére.

2016. febr. 1. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!