Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért mondták ezt rám a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondták ezt rám a fiúk?

Figyelt kérdés
A mai napon beszélgettem a fiúkkal és azt vettem észre, hogy az egyik azt mondja a másiknak, hogy én csak egy éjszakára vagyok jó, a másik meg hevesen bólogatott, hogy szerinte is. Nem hiszem, hogy olyan kirívóan öltözködnék (sőt! Inkább konzervatívan) és a modorom se olyan... A kérdésem az az, hogy miért mondták rám, illetve miért hiszik ezt a fiúk úgy általában a lányokról?
2016. jan. 28. 18:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
legtöbb csajra ezt gondolják, a lányokon múlik csak, hogy belemennek-e vagy nem
2016. jan. 28. 18:34
 12/18 ireland00 ***** válasza:

Az első csak viccelt (biztos utál vagy így akar fentebb kerülni a "ranglétrán"), a második meg rutinosan (mint a legjobb barátja) bólogatott, ennyi az egész, de ha még idegesít ez téged, akkor még jobban fogják csinálni. Nem azért csinálják, mert "kisfiúk", hanem mert így kúsznak feljebb, a "menők" közé.

Három megoldás van:

A, elviseled és még lentebb csúszol

B, kiállsz magadért és MEGFÉLEMLÍTED őket

C, elkezdesz te is szekálni mást és ők is elkezdik őt szekálni egy idő után, utánna abbahagyhatod a szekálását

2016. jan. 28. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:
hát én is szoktam ilyet mondani de csak azokra akik kívülről jól néznek ki de belülről semmit nem érnek
2016. jan. 28. 18:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok olyan lány, aki belemenne egy ilyenbe. Számomra sokkal fontosabb a hosszútávú kapcsolat. Csúnyának meg nem vagyok csúnya, ezt több megbízható forrásból tudom :)
2016. jan. 28. 19:02
 15/18 A kérdező kommentje:
És a belső értékeim se kifejezetten átlagosak.
2016. jan. 28. 19:03
 16/18 anonim ***** válasza:
helyes:))))
2016. jan. 28. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha jo csaj vagy altalaban ez jut eszükbe... Engem ha megpillantassz es semmi olyat nem latok a tekintetedben en is csak azt gondolnam de nem mondanék semmit mert nem ismerlek :)
2016. jan. 28. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha a belső értékeid is átlagtól eltérőek, akkor egy jó dugás után lehet veled művészfilmet nézni?
2016. febr. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!