Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha ezt tenné a pasitok?
Te csak a barátodat tartod jóképűnek? Van még olyan fiú/férfi, akit "jó pasinak" tartasz? Na ugye.
Nem ismerjük a pontos szituációt és a barátodat sem, de szerintem semmi komolyat nem kell beleképzelni. Lehet, hogy a lány önbizalomhiányos, a barátodnak panaszkodott hogy csúnya, a barátod meg megnyugtatta. Vagy simán megkérdezte a barátodat, hogy "szerinted szép vagyok?"
Vagy akármi ilyen ártatlan szituáció lehet.
Az egyik fiúhaverom most vizsgázott, utána találkoztunk vele (a barátom és én), a haverom öltönyben volt, és az első reakcióm mikor megláttam az volt, hogy "Hű de jól nézel ki!"
A barátom ott volt mellettem, hallotta, de nem hinném, hogy bármi rosszra gondolt volna ettől... És nem is kell neki, attól hogy dicsérek, bókolok valakinek, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy járnék is vele...
Persze ha rendszeresen előfordul és sokat foglalkozik amúgy is a lánnyal, az már gyanús....
En nem szolnek es nem is lennek merges.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!