Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és 17 éves fiú között korai a petting?
Figyelt kérdés
3 hónap után? A lány szűz a fiú nem,és a lány legalább még 5 hónapot szeretne várni. Szerintetek?2016. jan. 16. 17:13
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai :)
De ha a lány szeretne várni, hát akkor nincs mit tenni, legyél vele türelmes :)
2/11 anonim válasza:
Az, mert sexfilmek is 18+ osak.
4/11 anonim válasza:
ha a lány várni akar akkor ha a srác szereti akkor ugyan baromi szar lesz neki várni de meg fogja várni
7/11 anonim válasza:
Ha a lány várni szeretne, akkor még korai. Bár rejtély, milyen számmisztika szerint számolta ki, hogy kereken 5 hónap...
8/11 A kérdező kommentje:
7. válaszoló: azt mondta 8-10 hónapot szeretne várni,és most 3 hónaposak vagyunk,és még ugye akkor 5 hónap a 8 hónapig.:D Igazából nem akarom siettetni,mert szeretem,sőt igazából. Hogy fogalmazzak,én annak is örülnék,ha az egész "egyoldalú" lenne,mert én azt szeretném,hogy neki jó legyen,ő élvezze..:)
2016. jan. 16. 17:32
10/11 anonim válasza:
hát szexel sztem bár lehet de azer 6-12 honapot várjatok petting az mehet ha tényleg szeretitek egymást:), de ha ugy van szex is mehet de VÉDEKEZNI!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!