Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Átjön a volt barátnőm!?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet,hogy szakítottunk 2 hónapja és neki lett pasija egyből,smároltak,tapizták egymást...na mind1 is,nekem viszont alakulóban van egy lány,és meg akarom próbálni vele...szeretem még a volt barátnőmet egy picit mert 2 és fél évig voltunk együtt...de ő megalázott,kidobott most meg vissza akar kapni...ez normális?Amúgy a srác dobta egy hónapja... :) Szerintem szeretkezni is akar majd meg minden...mit kéne tegyek?Vagy is inkább úgy kérdezem,hogy mit tanácsoltok..mivel én már eldöntöttem,hogy mi a terv. 18/F 18/L2016. jan. 13. 09:20
1/6 anonim válasza:
Megalázott, kidobott? Akkor szépen terelj, háríts, és ne engedd be! Még egyszer azt akarod megalázzon és kidobjon? Legyen eszed! Az új lánnyal foglalkozz!
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben,így terveztem én is. :)
2016. jan. 13. 09:38
3/6 anonim válasza:
Szerintem dugjatok mond hogy szereted de ne csinalj érte semmit és addig dugd amég meg nem unod aztán tégy úgy ahogy elősször ő dobott... :) én ezt tenném ;)
4/6 anonim válasza:
"lett pasija egyből,smároltak,tapizták egymást
ő megalázott,kidobott"
Ez a csaj iszonyat gáz....a helyedben többre tartanám magam, minthogy beengedjem a házamba vagy hogy egyáltalán szóba álljak vele.........de te tudod.
5/6 TheCruve válasza:
Én megdugnám a helyedbe..aztán szia..
Megrágnám és kiköpném.. ahogy ő tette veled...
Utána felszeded a másik csajt és akkor fog igazán fájni neki hogy mit is tett :)
6/6 A kérdező kommentje:
De én nem ilyen srác vagyok...nem lennék képes így bánni egy nővel/lánnyal sem....Nekem is lett volna lehetőségem pár lánynál szexre és stb....de nem akarok senkit se kihasználni...nekem ez nem megy..De nem jövök vele újból össze,nincs rá esély. :)
2016. jan. 13. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!