Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Tudom változó, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tudom változó, de általában tényleg így vagytok vele?

Figyelt kérdés
Ha van egy lány, aki tetszik nektek, és tudtátok, ti is tetszetek neki, de nem mertek felé közelíteni, vagy nem látjátok egyenlőre fontosnak, Es az a lány hírtelen nem foglalkozik veletek, és úgy érzitek h kezditek elveszíteni, tényleg elkezdetek küldeni érte? Vagy ilyenkor ti mit csináltok?

2016. jan. 11. 21:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha tudom hogy nem csak nekem tetszik de én is bejövök neki akkor nem csak szezgetnék vele hanem beszéljünk. Ha úgy teszel hogy nem tetszik neked akkor át fog állni valaki másra ugyanis úgyse tudja magát olyanra erőltetni akinek nem tetszik. Szóval szerintem ne csináld azt. Ha rudod hogy kölcsönös de a csávó beszari akkor kezdeményezz te vagy nem lesz soha semmi se belőle.
2016. jan. 13. 07:51
 12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy csak bevetette a "kellesz viszont neked kell lépned" taktikát: azért hanyagol, mert szeretne rádöbbenteni a hiánya okozta fájdalomra. Aljas egy módszer, de célravezető. Mindenképpen beszélj vele, és kérdezd meg, hogy miért hanyagolt. Ha nem ezért, akkor bizony bukta, de nem szabad a szívedre venni, hiszen nem csak egy nő él a világon. ;)
2016. febr. 24. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!