Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Honnan lehet ezt tudni? (Sok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet ezt tudni? (Sok kérdés)

Figyelt kérdés

1.Honnan tudhatom, hogy az a fiú aki rám hajt, mit akar tőlem?

Van egy fiú a suliban és párszor azon kapom magam, hogy nézem. Vannak olyan lányok akik belé vannak zúgva, és ha meg látnak engem azt mondják hogy ri@@@c vagyok, meg hogy a srác szerelmes belém. Csak ezért! Na szóval már észre vettem egy ideje, hogy engem bámul, meg ha megyünk ki szünetre az ajtón egyszerre fogjuk meg a kilincset. Tetszik nekem, de nem annyira hogy járjak vele. Már faggatózott nálam a barátja, hogy mit érzek iránta. Szóval lehet, hogy csak 1 alkalomra kellek neki?

2.Igaz, hogy az első csókot a szemünkkel adjuk?

3.Az első csókot meg kell beszélni, vagy csak úgy jön, hirtelen?

4.Petting hány éves korban? (Nem mintha akarnék)

5.Mi az a petting?

Mármint hogy meddig van a határ?

6.Az első alkalmat gáz, ha majd a féjremmel szeretném?

7.Miért vonzódnak a fiúk a női mellhez?

8.Miért 'kell' arról beszélni?

9.Miért beszélnek a 12-15 évesek hogy ki kivel csókolózik?

10.Hogy kell megkérdezni, hogy akar-e velem járni? Félek a visszautasítástól.

2016. jan. 3. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1.nem hinném

2. ?

3.Jön majd

4.Bármikor

5. [link]

6.Ez a Te döntésed, de ez is majd j9n

7.Nem mindegyik fiú a női mellhez vonzódik

8.Kamaszkorban mindenki "arról" beszél

9.Az én 12-15 éves ismerőseimet egyáltalán nem foglalkoztatja ez a téma

10.Oda mész hozzá és megmondod neki, hogy tetszel nekem.

Bocsi a rövid és tömör válaszért, 0:45-kor nincs kedvem írói költeményeket írnom.

2016. jan. 3. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1.:Apro jelekbol, utalasokbol srb.

2.:Szerintem ez baromsag, a csok az csok amit a szankkal csinalunk.

3.:Szerintem legyen spontan, nem kell megbeszelni de ha te ilyen slore tervezo vagy akkor csak gyerunk.

4.:Pettinget szerintem akkor ha nagyon vonzodsz azilletohoz, de a szexre meg nem vagy kesz.

5.:Elojatek.

6.:Nem gaz, egyes kulturakban/vallasokban ez alap, viszont nehany ferfi ezt nem erti meg.

7.:Erre en sem tudom a valaszt, biztos tetszik nekik (?):D

8.:Pontosan nem tudom mit takarsz az alatt, hogy "arrol" igy nem tudom megvalaszolni.

9.:Nos a 12-15 eves korosztaly foleg azert pletyizik mert vicces, es mert kivancsiak, ezalatt azt ertem, hogy ok is kivancsiak arra, hogy kinek volt az elso csokja, mert nekik meg nem tortent meg, elmenybeszamolok vagy az eloiteletesseg miagt.

10.:Pedig en azt javaslom, hogy kuldj a kiszemelt fele apro jeleket es vard mig o nem lep, szerintem a fiuknek """""kell"""" kezdemenyezniuk.

Remelem tudtam segiteni 13/l

2016. jan. 3. 00:46
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Apró jelzésekből, olyasmikből, mint amilyeneket leírtál.

2. Nem egészen értem, hogy ez mit jelent :D

3. Nem KELL megbeszélni, de meg lehet. Szerintem kicsit kínos lenne megbeszélni, más szempontból meg nem az. Személyfüggő. (Mi barátommal nem beszéltük meg, váratlanul is ért, bénáztunk, de később belejöttünk)

4. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz rá. Nem korfüggő. Bár szerintem az átlag 12-13 éveseknek még korai, de ez is az érettségtől függ (testileg lelkileg egyaránt)

5. Egymás testének felfedezése... Értelmezés kérdése, de minden szexuális tárgyú dolog, a konkrét behatoláson kívül.

6. Nem gáz, ha te így szeretnéd. Mások lehet, hogy nehezen fogadják el, de nem kell reklámozni.

7. Mert szerintük izgató. Kérdezz meg egy fiút, szerintem ők se tudják :D

8. Miről?

9. Mert szeretnek pletykálni és unatkoznak.

10. Hát, nem tudom. Én mindig olyan helyzetet képzeltem, hogy valami ilyesmit kérdezhet az illető: "Szeretnél járni velem?" vagy valami ilyesmit... De aztán rájöttem, hogy bizonyos helyzetekben lehet ezt szavak nélkül is. Mi barátommal úgy jöttünk össze, hogy csillagokat nézegettünk, átkarolt, aztán szép lassan megfogta a kezem... Idilli volt :)

2016. jan. 3. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!