Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veled, hogy összejöttél valakivel, de tudtad jól, hogy olyan hibái vannak, amiket nem tudsz elfogadni, ezért próbáltad kedvet szerint átformálni?
Figyelt kérdés
Ha volt ilyen, akkor mi lett a vége?
Szerintetek mi lenne a vége egy ilyen helyzetnek, ha ügyesen csinálná valaki?
2015. dec. 30. 18:41
1/3 A kérdező kommentje:
[Kérdésben] kedved* (Mielőtt valaki belekötne.)
2015. dec. 30. 18:42
2/3 anonim válasza:
Igen. Szakítás a vége..
Eleve rossz, ha valakit így meg akarsz változtatni. Persze a kapcsolat alatt mindkét fél csiszolódik és egymáshoz igazodik, hülye berögződéseket hagy el, de ha olyan a természete, azt csak ideig-óráig tudja majd elnyomni a kedvedért.
3/3 anonim válasza:
attól függ mik a "hibái" ? nekem volt egy ilyen kapcsolatom,megpróbáltam kijavítani de a végé rájöttem hogy nem fer a részéről hogy meg akarom változtatni, aztán szakítottam vele, nem akartam tverni elmndtam neki hogy miért miket nem szerettem, erre teljesen kifakadt es elkezdett lehurrogni minden hibámért amim volt. úgyhogy nem érdemes folytatni és várni hogy megváltozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!