Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez jogos volt? Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogos volt? Szerintetek melyikünk a hibás?

Figyelt kérdés

kavartam egy fiúval,(13 évesek vagyunk)és majdnem összejöttünk, erre összejött a legjobb barátnőmmel.. de tudom hogy a barátnőmnek csak arra kellett hogy legyen valakije. én elmondtam neki hogy ez engem zavar,mert szeretem a fiút és hogy szakítson vele úgysem szereti. szakítottak, én pedig megint kavartam vele.

De pár nap múlva megint összejöttek és engem már nem érdekelt, hisz elmondtam neki a véleményemet és tovább kavartam a sráccal, persze a legjobb barátnőm most sem szerette a fiút. megtudta a barátnőm és ezért mindent megszakított velem mindenhol..

a lányt amúgy 7 hónapja ismerem.

2015. dec. 26. 14:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A kavarás tudtommal a csókólozást jelent ...szal nem kell megőrülni hogy jaj 13 és..bla bla..

Kérdező: Te meg egy k*va vagy mert olyan sráccal csináltad ezt akinek csaja van. :) a srác szintén f*z.

2015. dec. 26. 19:13
 12/20 A kérdező kommentje:

nem fekudtunk le.. :D

de a baratnom is nagyon jol tudta, hogy nekem ez a fiu sokat jelent es megis osszejott vele raadasul ketszer ugy, hogy meg nem is talalkoztak meg nem is szerette a fiut, azt egyutt voltak kb 2 napig.

2015. dec. 26. 23:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Osszejottek de nem talalkoztak. Na majd ha erettebb leszel akkor gondolkodj ilyeneket. Hugom erdekes 12 eves es azt cikinek erzi hogy tetszik neki egy fiu, te meg mar kavarasrol meg szerelmiharomszogekrol magyarazol :D

Idd meg a kakaod es csinald meg a hazid.

2016. nov. 7. 15:17
 14/20 A kérdező kommentje:
aztán kit érdekel a te húgod?😬
2016. nov. 7. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
A te "szerelmi eleted" se erdekel nagyon senkit.
2016. nov. 7. 15:45
 16/20 A kérdező kommentje:
tudtommal itt bármit megkérdezhetsz.ha nem tudsz értelmesen válaszolni minek írsz?
2016. nov. 7. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudtommal itt barmit lehet valaszolni hulye kerdesre. Ha nyilvan valo hogy te vagy a feles harmadik akkor mit kerdezel ilyet?
2016. nov. 7. 15:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Fuu szétadok mindent!

1: ez a kerdés mi a sz*r?

2: nem ő a legjobb barátnőd

3: ne oltogasd más -számodra ismeretlen, de mégis érettebb- húgát (légyszi)

4: nekik jogukban áll összejönni, es ha annyira megbizhato a barátnőd, hogy a keresed ellenere is összejön a kiszemelteddel, akkor siman lehet hogy ő is többet érez, csak neked nem mondja el; és te vagy a saját szerencséd kovácsa---> a te hibad hogy ezen szenvedsz.

6: beszélj a fiúval, mert vilagosan latszik, hogy ő dönt igazabol arrol hogy mi is lesz itt.

2016. nov. 7. 18:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Bocs az utso igazabol csak 5...
2016. nov. 7. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Koszonom szepen utolso :D

(A srac a hugaval)

2016. nov. 7. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!