Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felállna a 15 éves barátomnak?
Figyelt kérdés
Mikozbe fekszi. beülnék ölébe.. és simogatnám meg smárolnék vele felállna neki? Nem lenne kínos neki?2015. dec. 23. 21:13
1/9 anonim válasza:
Persze hogy felállna. Hogy a kérdés második felére választ adjak tudnom kéne a korod.
2/9 anonim válasza:
Az a kínos hogy lány létedre ezen jár az eszed.
3/9 anonim válasza:
"Mikozbe fekszi. beülnék ölébe.." - Nem az lenne a kínos, hanem az igénytelen fogalmazásod és helyesírásod az.
4/9 anonim válasza:
ha nem állna fel az lenne a baj :D
miért lenne neki kínos? :D
5/9 anonim válasza:
Má' egy 10 évesnek is felállna..
6/9 anonim válasza:
Ez a természet rendje, ha kínos, ha nem.
7/9 anonim válasza:
Igen, fel.
De neked még nem a fas.zállításon kellene gondolkodnod, kis libuska.
8/9 anonim válasza:
Lehetőleg ne az utca közepén tedd.
Am igen.
Ha smárolásban benne van, akkor szerintem ezt is "túléli" :D
Vagy ha egy picit közelebbi kapcsolatban vagy vele, akkor meg.. Nagybaj nem lehet :D Más meg úgysem látja :D
9/9 Stark2000 válasza:
Nekem mai napig megmerevedésem van, ha csak megölelem a barátnőmet akkor is. Ha vonzónak tart (valószínűleg), akkor elkerülhetetlen 1-2 helyzetben a dolog. Barátnőmet erről egyszer megkérdeztem, ő annyit mondott rá, hogy aranyos és megnyugtató, mert hogy ebből tudja, hogy vonzódom hozzá. Én nem érzem kínosnak, az első 1 hónapban viszont kicsit próbáltam rejtegetni, de ha az ölembe ült, akkor már teljesen mindegy volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!