Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetem visza?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány akivel 7 évig egyűtt voltam és még mindig szerettem de ő egy másik fiúval jár csak úgy semmi előzmény nélkül egyik naprol a másikra ott hagyot emiatt a kis páva b*zi miatt. Kérdés az lene hogy szerezhetném visza.?2015. dec. 22. 21:50
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Nincs értelme. Keress mast. Nem hiaba hagyott ott.
2/6 A kérdező kommentje:
Benem van a hiba ezek szerint? De én akkor is őtt szeretem és nem mást
2015. dec. 22. 22:02
3/6 El Greco válasza:
Az baj ha ez után is szereted. Amit írtál róla, az eléggé ledér természetre utal.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet ez azért van mert nem sokat voltam vele együtt de hát sajnos dolgozni muszáj àm nem tudom mi az a ledér de imádom még mindig
2015. dec. 23. 02:00
5/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de eléggé reménytelennek tűnik az eseted. Legalábbis egyelőre biztosan. Hónapokkal, évekkel később már lehet, hogy más lenne, azonban nem érdemes addig várnod szerintem. Sőt, ha ilyet csinált, akkor egyáltalán nem érdemes várnod. A bizalmat tapasztalataim alapján lehetetlen helyreállítani.
6/6 anonim válasza:
Én is így jártam! 1 évig voltam a barátnőmmel aztán úgy hogy még együtt voltunk össze jött egy pasival, és 2 hónap után mondta el nagy nehezen, úgy hogy kiszedtem belőle. Jó nagy ribi! Most azzal a pasival van, egy kis ronda hülyegyerekkel. Az a baj hogy még én is szeretem pedig ilyen csajokkal nem érdemes foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!