Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani szakítási ötleteket? :D
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megcsal a barátnőm. De ő még nem tudja, hogy tudom. Véletlenül bejelentkezve maradt a facebookján nálam, úgyhogy most követem a sráccal a beszélgetéseit. Na most túlságosan megalázónak érzem ezt a dolgot, hogy hónapok óta összejár és találkozgat vele. Ennek örömére szeretnék neki egy emlékezetesebb szakítást ajándékozni. Tehát konkrétan minden találkozójáról tudok a sráccal meg, hogy hol mikor lesznek. Valahogy összekellene kombinálnom a dolgot, hogy mindkettőjük megjegyezze. Van ötletetek?? :)2015. dec. 17. 23:23
11/19 anonim válasza:
Nekem az #1es tetszik a legjobban :) csak azzal a különbséggel hogy kinyomtatnám a beszélgetésüket és azt tenném a borítékba vagy mibe :D
12/19 anonim válasza:
Úgyis jó, sőt mégjobb, én csak azt írtam amit láttam :D
13/19 anonim válasza:
#11es vagyok a srácnak meg azt beadni hogy a csaj herpeszes vagy v.mi :D kimaszkíroznám magam ugy mennék el hozzá és elmondani neki XD
14/19 anonim válasza:
Az elsőhöz hasonlóan én is videón láttam, összeült a család, hogy megnézzenek valami filmet (a lány szüleinél, szülők is ott voltak) de nem filmet indított el a csóka, hanem a fényképeket vetítette le, amit titokban a lányról meg a szeretőjéről csinált.Te is tehetnéd ezt, mondjuk a beszélgetésükből kimentett képekkel.
Vagy, ami még ötlet haverokkal elmenni egy találkozójukra, öltönyben, letérdelsz a csaj előtt előveszel egy gyűrűs dobozt és megkérdezed, hogy szakítana-e veled.Persze ezt valami forgalmas helyen, kajáldában, ahol a másik csóka végignézi az egészet.
majd írd meg, hogy végül mit csináltál :D
16/19 anonim válasza:
Én a találkahelyükre mennék egy lánnyal(egy jó lánybaráttal meg lehet:D), és elég láthatóan céloznék arra, hogy mintha szeretőm lenne. Csak hogy fájjon neki, hogy nem ő volt az egyetlen neked, és hogy ő is csak ilyen riherongy alkalmi szuka volt.. Úgy mennék oda hozzájuk, hogy bemutatnám a lánynak akivel megyek a barátnőmet, úgy mint "képzeld ő az exbarátnőm" utána pedig a barátnőmnek mutatnám be a kamubarátnőmet, úgy mint, "ő pedig a barátnőm". És rákérdeznék, hogy a "Srác pedig???", és várnám, hogy a barátnőm kiegészítse a mondatot. Lehet az a csávó nem is tud rólad egyébként, szóval ilyenkor ő is csak egy amolyan áldozat.. Ha nem, akkor pedig úgy bealáznám előtte az akkor már exemet, hogy minden kis hibáját kitárnám felnagyítva.(hogy megutálják egymást) Utána a balhéba meg elhordanám őket mindennek:D A lényeg, hogy az fáj a legjobban, ha valakit semmibe vesznek, te úgy tudod leginkább semmibe venni, ha érezteted vele, hogy nem volt fontos, és hogy most főleg nem az.:D
17/19 anonim válasza:
#14-esen sírok, én tuti, azt választanám! :DDDDDD
18/19 A kérdező kommentje:
Kösz az ötleteken mindenkinek! Rohadt jókat írtatok. Ezekből összekombinálva megoldom a dolgot, hogy ő is ,,élvezze" :D majd leírom hogy mi volt.;)
2015. dec. 18. 21:13
19/19 anonim válasza:
lődd le mindkettőt, aztán kend rá valaki másra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!