Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Melyik utat válasszam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferikemassa95 kérdése:

Melyik utat válasszam?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakitott velem a barátnőm. Szakítás után megegyeztünk hogy beszélünk facen mindennap, ez így is volt.

Rá 4 napra már lett barátja. Mikor megláttam a közös képüket elhordtam mindennek,de aztán még ő keresett, hogy csalódott bennem. Továbbra is beszéltünk szinte ugyanannyit mint előtte,de folyamatosan megsértett valamivel.Tegnap ezt meguntam és már nem írtam vissza. Tiltsam le vagy sem?

2015. dec. 16. 04:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Figyelj tudom könnyebnel tűnik ha az exel beszélsz, de ne tedd! Tiltsd le vagy csak simán ne beszéljetek mert még viszonylag friss a szakítás ezért bármikor vissza akarhatod kapni és finoman fogalmazva k..rvára nem lesz jó érzés. Én tudom már két hónapja akartam visszakapni, de most, hogy nem beszélünk sikerült túl tennem magam rajta. Szóval ne beszéljetek, ha pedig nem bírod ki, hogy ne írj neki akkor tiltsd le.
2015. dec. 16. 06:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Figyu..

Én nem kínoztam ilyenekkel magam, szakított velem, mondta hogy reméli ettől még beszélünk..nem írtam neki vissza, másnap már töröltem is..idővel meg kiderült hogy egy másik pasi miatt szakított velem, szóval jobban is jártam hogy nem látom többé facebookon se..

2015. dec. 16. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!