Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír a barátom, ha fent van?
Figyelt kérdés
Amúgy semmi probléma a kapcsolatunkban, nagyon szeretem, és ő is engem, a barátai is mondják mindig. De facebookon alig beszélünk, pedig szoktam látni, hogy fent van. Én is rá szoktam írni, persze, de azért egy idő után már zavaró, hogy folyton írogatok neki. Tudom, hogy nem a facebookon kell élni az életet, de szerintetek ez miért van? Vagy csak túlgondolom, és szimplán ilyen, hogy nem itt éli az életét?
16/L
2015. dec. 9. 20:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen neki nem elég személyes az a beszélegetés és jobban szeret veled élőben beszélgetni. Tudom mert én is ilyen vagyok. :)
2/4 anonim válasza:
addig örülj amíg nem ír váratlanul regényt
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.:) Akkor megnyugodtam.:)
2015. dec. 9. 21:14
4/4 anonim válasza:
Igazából az is lehet, hogy kis magányra vágyik. Ha mindien percet együtt töltenétek, akkor megunnátok egymást. Attól még szeret ugyan úgy, csak néha egyedül akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!