Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért érzem normálisnak, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem normálisnak, ha 14 évesen szűz vagyok? L

Figyelt kérdés

Az osztályunkban 3 db 14-15 éves lány is meg lett rakva, többség meg már 1 év múlva el akarja veszteni a szüzességét. De miért jó ez?? Persze, a szex biztos jó, meg minden, de miért? 14-15 éves lányoknak szerintem nem ezzel kéne foglalkoznia.

Amúgy a város legjobb gimnáziumba járok, de egy ilyen k.urvákkal teli évfolyamot sem láttam, mint a mostani kilencedik.

2015. dec. 8. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azért mert ez a normális az már más hogy a mai lányok hamar azt hiszik hogy felnöttek és hogy muszályból dugniuk kell szerintem jobb az a lány aki inkább sokáig megtartja és normális mint az aki 13 évesen eklezdi és 16 évesen már terhes 14/f
2015. dec. 8. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Hol vannak ezek a tiniku*vák? :D

Egyet én is szívesen felpróbálnék! ;(

2015. dec. 8. 20:38
 13/14 anonim válasza:
Ezek az osztály társaid azt hiszik, hogy ettől lesznek nagy lányok. Szerintem teljesen normális hogy még szűz vagy, ráérsz még.
2015. dec. 8. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert normális?!

Holnapután leszek 15, szűz vagyok, és nekem eszembe se jutott, hogy nem ez lenne a normális. Sőt, még kapcsolatom se volt, ami szintén normális, az is, ha valakinek már volt 1-2, de azért szerintem 15 évesen ne legyen túl sok pasin az ember... én inkább megvárom amíg valakit tényleg szeretek és ő is engem.

2015. dec. 10. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!