Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem normálisnak, ha 14 évesen szűz vagyok? L
Az osztályunkban 3 db 14-15 éves lány is meg lett rakva, többség meg már 1 év múlva el akarja veszteni a szüzességét. De miért jó ez?? Persze, a szex biztos jó, meg minden, de miért? 14-15 éves lányoknak szerintem nem ezzel kéne foglalkoznia.
Amúgy a város legjobb gimnáziumba járok, de egy ilyen k.urvákkal teli évfolyamot sem láttam, mint a mostani kilencedik.

Hol vannak ezek a tiniku*vák? :D
Egyet én is szívesen felpróbálnék! ;(

Mert normális?!
Holnapután leszek 15, szűz vagyok, és nekem eszembe se jutott, hogy nem ez lenne a normális. Sőt, még kapcsolatom se volt, ami szintén normális, az is, ha valakinek már volt 1-2, de azért szerintem 15 évesen ne legyen túl sok pasin az ember... én inkább megvárom amíg valakit tényleg szeretek és ő is engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!