Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Milyen a szex-chat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex-chat?

Figyelt kérdés
Írásban ez nekem képtelenség.XD

2015. dec. 5. 15:08
1 2
 1/13 Unpredictable ***** válasza:
XD -.-
2015. dec. 5. 15:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, már minden világos, mint a nap. XD
2015. dec. 5. 15:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mi az akkor még nem neked való:D
2015. dec. 5. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Ezt nekem így úgy magyarázta el leány nemű barátom, mikor írta nekem, hogy egy 14 éves kisfiú ezt akarta vele játszani. Meg is kérdeztem, hogy ezt most enni, vagy inni kell. Jöttek is a kérdőjelek, hogy én ezt most komolyan nem tudom, vagy csak vicceltem. Mondom, vazze, én nem tudom. Kérlek szépen ez egy olyan dolog, hogy amit csinálnál élőben, azt te leírod. Mintha egy könyvet írnál. Gusztustalan faj az ember, igen. Én attól kezdve egy hétig nem aludtam. Ennek a tudatában, hogy ilyen gusztustalan emberi létformák vannak, akik ezt csinálják, hát elég vad. Beteg elmék. :/ Szóval ez az! :D
2015. dec. 5. 16:37
 5/13 A kérdező kommentje:

Csak akkor beteg, ha olyanokat írunk. XD

Amúgy köszi! :D

2015. dec. 5. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen kb mint az előtemszóló is irta h irja pl az illető :

uhh levetköztetnélek , hozzányomnálak a falhoz vadul csokolnálak stb xdd és ez a téma

2015. dec. 5. 20:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Kb annyi értelme van, mint telefonálás közben azt mondani a másiknak, hogy jól néz ki. XD
2015. dec. 5. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Sokat szex-chatelek :3 Majdnem olyan jó mint a telefon szex, csak írásban, és a fantáziádra bízhatod ^^

16/L

2015. dec. 5. 22:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Énis szoktam, (fiú vagyok) például ; (nyílván lánynak) Szép lassan levetkőztetnélek, a combjaidnál fogva felemelnélek, közben megcsókolnálak és feltennéllek a konybaasztalra, aztán betenném...És most nem folytatom, akit érdekel (és lány) az írjon rám ;)
2015. dec. 5. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok

Csak fantázia kell hozzá, és figyelmesség :D

2015. dec. 5. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!