Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek örülne barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek örülne barátnőm egy versnek?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva lesz 6 hónapja hogy eggyütt vagyunk és azon morfondírozok hogy vajon örülne-e egy versnek. Sok versikét szoktam írni és aki hallja annak mind az a véleménye hogy nagyon jók.
2015. dec. 3. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Bár nem szabad, de most én kérdezek tőled párat: Szerinted ismerjük a barátnődet? Szerinted tudjuk, hogy mit szeret és minek örülne?

Miután ezt letárgyaltuk, beszélhetünk bővebben a dolgokról. 6 hónapja vagytok együtt, biztos tudod, hogy örülne-e neki, vagy sem.

2015. dec. 3. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha nem tudsz verset írni,vagy nem szereti a verseket,akkor lehet ebből 1 ciki szitu.

Az,hogy pozitívak a vélemények,az más,hiszen az ismerősöd nyilván nem fogja azt mondani neked,hogy ez borzalmas.

Én elvinném vacsizni vagy kávézni,forralt borozni és utána 1 séta a karácsonyi vásárban,Duna parton,vagy nem tudom merre laktok. Aztán haza a jó meleg szobába,megnézni egy filmet,és utána ha akarjátok akkor mehet aminek mennie kell.

:) 18F

2015. dec. 3. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:

#2-es!

Írd le rendesen! DUGNI, KÚRNI fognak

2015. dec. 3. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi is most leszünk fél évesek. Én pl nagyon örülnék egy versnek, de már készülök, h nem fog eszébe jutni, se karácsony, se mikulás se semmi...

De amit előttem is leírtak, lehet, h ciki lesz... Szal az legyen egy b változat ami mellékes, és vidd el vhova papizni meg kávézni... Az nagyon romi, ha setaltok a karácsonyi vásárban. Deeee... Sok sikert! ;)

2015. dec. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!