Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
Figyelt kérdés
Majdnem 1 éves kapcsolatomnak lett vége lassan 2 hete. Mikor együtt voltunk én nagyon szerettem, de már a vége felé 1 hónappal éreztem, hogy nincs minden rendben. Szakítottam vele és ő összejött mással én pedig "bemeséltem" magamnak, hogy már nem szeretem. Pár napja elkezdtünk beszélgetni nem is lett volna baj, de elkezdtem érezni, hogy kezdek ismét belé szeretni és ezért mondtam neki, hogy hagyjuk ezt a barátság dolgot (leírtam neki, hogy az ő és az én részemről miért lenne ez rossz). Most írtam neki, hogy sajnálok mindent, de csak szenvedés lett volna belőle, de nem írt vissza. Nagyon megutált ezért. Szerintetek jól cselekedtem? 16f2015. dec. 3. 16:42
1/9 anonim válasza:
szerintem jól tetted. döntsd el h mit akarsz. ha nem akarsz beleszeretni, akkor ne beszélj vele, csak pár hónap után. lépj tovább. minden oké lesz ;)
2/9 A kérdező kommentje:
De nem bírom ki. Már most írni akarok neki. 😕
2015. dec. 3. 17:10
3/9 anonim válasza:
Jól tetted. Felesleges itt kavarni a sz*rt, ha nem szereted ne beszélj vele egy ideig. :)
4/9 anonim válasza:
*ha nem akarsz belészeretni
Bocsánat!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Meddig lesz ez még ilyen nehéz?
2015. dec. 3. 17:26
6/9 anonim válasza:
Egy darabig biztosan érezni fogod ezt. De tarts ki a döntésed mellett és vegyél erőt magadon :) Ha már elhatároztad magad arra, hogy nem írsz neki, akkor ne is tedd. Próbáld meg elvonni a figyelmedet.. hallgass zenét, olvass, mászkálj a haverokkal.. stb :) Nekem ezek mind segítettek. Szóval hajrá és kitartás! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. dec. 3. 17:46
8/9 anonim válasza:
szia!:)
nekem is ugyanez volt, annyi különbséggel hogy nekem 4hónapos kapcsolatom volt. ahogy már előttem is írták, próbálj nem rágondolni, menj el ide-oda. nekem pl az segített hogy szereztem új barátokat, szám szerint 5-öt :D összesítve próbálj kikapcsolódni, és esetleg az én példámat követve, új barátokat szerezni, akik segítenek még jobban elterelni a gondolataidat róla. remélem segítettem :)
9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Jó amit írtál, de elég zárkózott vagyok (egyéb okok miatt) és ezért a barátkozás nem igazán megy. Olvasni és zenét hallgatni szoktam, de az a baj, hogy a kedvenceimet akkor csináltam amikor vele voltam és most azokról ő jut eszembe. Azért köszönöm a választ! Ja és tudom nehéz eset vagyok. :D
2015. dec. 3. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!