Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk típus vagy nem tudja mit akar tőlem? 14/L
Figyelt kérdés
Egy velem egyidős fiú (osztálytárs, aki már nekem azóta tetszik amióta megláttam) két hónapja bevallotta, hogy neki is tetszem. Azóta nem történt semmi, ugyanúgy beszélgetünk mint az előtt stb. Semmi kézfogás, kedvesség vagy valami.
Szerintetek velem lehet baja?
2015. nov. 27. 19:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem nincs baja veled.Lehet,hogy ráunt erre a szitura.Tegyél valamit.
2/4 A kérdező kommentje:
Igyekszem, kedves vagyok vele, megérintem néha, mindenben meghallgatom.
Ő mégsem reagál semmit
2015. nov. 27. 19:38
3/4 anonim válasza:
Ez bőven kevés. Ugyan ebbe a csapdába estem már sokszor én is. Romantikus helyzetet kell teremteni, nem az iskola aulájában dumálni két vajaskifli között. Találkozni sokszor, megölelni a másikat, megszeretitek egymást, kézenfogás, csók, szex... itt zárul a kör. De ehhez atmoszféra kell, nem szokott csak úgy kialakulni csupán a kölcsönös szimpátiától.
4/4 anonim válasza:
Kezdemenyezz nala te, es ahogy irtak ne csak a suliban mozduljatok ki, lehet felenk is kicsit.
Bocsi az ekezetekert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!