Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mitcsinájak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bati200 kérdése:

Szerintetek mitcsinájak?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki azt mondta nekem hogy 16éves és voltam náluk a múltkor és és meg néztem az irataid és ki derült hogy 13éves igen egy a bibi hogy szerelmes lettem bele de ugye egy 16éves fiúnak már igényei vannak és ö még ahhoz túl kicsi és ahhh nem tudom mit tegyek 1biztos éveket nem fogok ara várni 2meg tuti nem fogok vele le fekudni mert még csak 13
2015. nov. 26. 20:27
 1/1 anonim válasza:

Hát ez kicsit fura. Hol ismerkedtél meg vele?

De kívülről nem látszik rajta hogy fiatalabb? Ha szerelmes vagy belé, ahogy a fentiekbe írtad, akkor maradj vele együtt, a kor miatt ne szakíts. Csak hát igen egy 16 éves fiúnak vannak igényei... Ezt beszéld meg vele. Én szorítok nektek. :))

2015. nov. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!