Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször voltam már szerelmes, de barátom még nem volt Ő az első. Arról szeretném ki kérni a véleményeteket, hogy: van egy barátom 14 vagyok (negatív kommenteket nem kérek) a barátom 18 lesz. Lehetséges, hogy együtt maradjunk sokáig?
Figyelt kérdés
Elég messze lakunk egymástól és egy hónapba csak egyszer tudunk találkozni a nyárig.Nagyon jól kijövünk egymással,megértjük egymást,biztatjuk a másikat,szeretjük egymást,nagyon türelmesek vagyunk,felfelé húzzuk a másikat.6 órát utazik csak azért hogy lásson.2015. nov. 21. 20:40
11/11 anonim válasza:
De jó,neked :/...én most vagyok 18 és még mindig nem volt senkim se,jó mondjuk Hajdúszoboszlón lakom és itt a fürdőn kívül nem sok minden van.. no meg meg azok a pocsék koncertek áh..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!