Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam neki, hogy mit érzek. Szerintetek ez miz jelent?
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..
Több lány is kedveli őt,és mikor beszélgettünk szóba jött az egyik,aki neki nem tetszik és ezért a lány masik iskolába akar iratkozni..ők osztálytársak.
Szöval írtam a fiúnak hogy szerintem ez hülyeség és legalàbb harcolna érted.Mire ő azt írta,hogy harcolt is,de hiàba mert szerinte sose fogja őt kedvelni.
Aztán azt írtam neki,hogy : Harcolhatok én is hiába?
Mire ő azt kérdezte hogy miért?
Nos nehezen,de elmondtam neki hohy mit érzek.
Aztán ismét megkérdeztem :Akkor én is hiàba harcolnék érted?
Mire ő azt írta,hogy nem tudom,még nem igazán ismertelek meg belülről ,majd meglàtjuk :*
Aztán megkérdezte hogy mióta szeretem és hogy miért?!Mire én írtam neki egy hosszú vàlaszt többekközt azt is,hogy mikor meglàtom mindig jobban érzem magam.
Ő pedig azt írta,hogy "köszönöm :* :* :* "
SZERINTETEK EZ MIT JELENT?VAN ESÈLYEM NÀLA? ~
Félek hogy elrontok valamit és az hogy jobban megismerkedünk valahogy rosszabb lesz mintha alig tudnànk egymásról valamit.A vàlaszokat előre is köszönöm.
15/L
"Már régóta tetszik a fiú. Kb 1 hónapja."
Ba.szki, ez tényleg jó régóta van, hogy bírtál eddig várni....?!
A mostani kérdésed alapján úgy 13 évesnek néztelek és sajnálattal láttam, hogy 15 vagy.
Na, hogy válaszoljak is: Igen, van esélyed nála, mivel nem mondott egyértelműen nemet. Látszik, hogy nyitott a dologra.
Régóta tetszik de kb 1 hónapja érzem,hogy szeretem...
Köszi.Vàrok még vàlaszokat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!