Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Dràgám!Ne akarj!Légy nyitott és életvidám! Nem akarok a "velem így volt" szorival jönni, de az jön. :)
14 éves koromig rám sem nèztek a srácok, más voltam mint a korombeliek, eltelt 1 év és màr válogathattam is a jelentkezőből :). Nekik már bejött a másságom, egyediségem.
Türelem.
3/10 anonim válasza:
14 évesen még sehogy. Nem azzal kell foglalkoznod, van más dolgod is. Majd később ráérsz. :)
4/10 anonim válasza:
ha egy igazi férfival csak dugni akarsz nem a nyomodban loholó pincsit találni, akkor ne a 25 alatti korosztályt nézd! :D
5/10 anonim válasza:
ha csúnya vagy sehogy, ha szép lennél nem kellett volna ezt a kérdést feltenned, mert már lenne:-)
6/10 anonim válasza:
Menj El a játék boltba és vegyél egy Ken Barbiet... Kicsi vagy még a pasizáshoz, várj egy-két évet és élvezd, hogy gyerek vagy!
7/10 anonim válasza:
Azért én elgondolkodnék a helyedben, hogy miért akarsz pasit? Szükséged van neked erre? Persze lehet azt mondani, hogy ebben a korban neked még nem kell, de lehetséges, hogy a kérdező már gondolkodott a témán, van konkrét elképzelése azt illetően, hogy miért és milyen pasi kell neki.
Aztán persze megint elolvastam a kérdést és szinte tuti, hogy nincs. Azért akar pasit, mert a Szandinak már van és ettől menő az osztályban. A pizsipartijára is többen mentek el.
8/10 anonim válasza:
Szerintem még bőven ráérsz. Gondolkodtál azon, hogy mit adhat neked egy srác vagy miért szeretnél? Nekem sincs barátom 15 évesen, de majd jönni fog az illető, ha jönnie kell. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :)
2015. nov. 13. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!