Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Majdnem egy éve járok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem egy éve járok a barátommal, szerintetek gáz, hogy még nem csókolóztunk?

Figyelt kérdés

2015. nov. 7. 16:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az oké, de eddig mindig mindenben én kezdeményeztem
2015. nov. 7. 16:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, hogy még nem csókolóztatok, sőt, az lenne a normális, hogy ennyi idősen az ember egy picit visszafogottabb és másfajta párkapcsolatban van, mint mondjuk a felnőttek. De úgy látszik, azért van gond a kapcsolatotokban... Az már egy kicsit gáz, hogy egy éve együtt vagytok, és nem tudtok beszélgetni ezekről a dolgokról. Ha úgy érzed, hogy rossz, hogy a barátod semmiben sem kezdeményez, beszélj vele erről!
2015. nov. 7. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, hogy nem mer kezdeményezni, mert fél, hogy te mit szólnál hozzá. (:

De ha szívesen csókolóznál vele, de nem szeretnél kezdeményezni, akkor egy arcra puszival tudtára adhatod, hogy mit is akarsz. (:

2015. nov. 7. 18:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát az arcra puszi már megvolt...
2015. nov. 7. 18:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Csókold meg!! Megjön az önbizalma és a jövőben ő fog kezdeményezni
2015. nov. 8. 09:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi! Megpróbálom :D
2015. nov. 8. 09:18
 17/18 anonim válasza:

Nagykalappal^^

Engem párom 4-5 hónap után csókolt meg a barátom. Nem 1 év ugyan, de 14 éves voltam én is akkor. Most lassan 6 éve vagyunk együtt. Nem az fogja meghatározni a kapcsolatot, hogy mikor lesznek az első lépések, hanem az, hogy boldogok vagytok-e együtt.

De a barátod legyen kicsit bátrabb, mert ez a határozatlanság okozhat kellemetlenségeket a jövőben.

2015. nov. 12. 09:31
 18/18 Nagyfater ***** válasza:
Tizennégy évesen nem "gáz", főleg akkor, ha amúgy jól megvagytok egymással, ha néha kézen fogva sétáltok, és időnként más módon - például egy röpke simogatással - kifejezitek az egymás iránti vonzalmatokat. Azt azért tudnod kell, hogy a fiúk többsége tizennégy éves korban még nagyon bátortalan, félnek, hogy kinevetitek őket a gyakorlatlanságuk miatt, ezért nem mernek kezdeményezni. Mint mindig, ilyenkor is a nőnek kell okosnak lenni, és ügyesen, tapintatosan kell kezdeményezni, úgy, hogy ne bántsa meg a fiú önérzetét. A nők egyik csodálatos képessége, hogy megérzik, mikor és hogyan kell rávezetni a fiúkat arra, amit mindketten szeretnének.... :-)
2015. nov. 14. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!