Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srácnál kizáró ok ha egy lány cigizik?
Egy időben úgy voltam vele, hogy igen.. Úgy gondoltam, hogy soha nem jönnék össze olyan lánnyal aki dohányzik. De mára már.. . megváltozott a véleményem a dologról, már nem kizáró ok számomra, de mindenképpen egy negatívum. Nem ez alapján fogok megítélni valakit :)
17/F
Nálam kizáró ok , sportolok úgyhogy semmiképp sem tűrném el.
18/F
Ez kb. attól függ, hogy a srác cigarettás-e. Akik nem szokták a cigarettát, meg a környezetük sem olyan, azoknak egy cigarettás ember már 5 méterről szaglik, és ettől nem egyszerű elvonatkoztatni. Amúgy is az élet minden egyéb területéhez nagyon eltérő a hozzáállásuk, inkább ez a fő probléma, nem is a dohányfüst maga. (Arra még meg lehet kérni, hogy álljon ki az erkélyre.) De semmi gond, akad a Földön pármilliárd dohányos hapsi, akiben tökéletes párra lelhetsz.
A fentebbi válaszokkal ellentétben - melyek nem tükrözik a valóságot - sokkal inkább annak kell felkötnie itt a gatyáját, aki nemdohámnyos párt akar magának találni. Sokan kénytelenek lesznek aztán alacsonyabbra tenni a lécet, ha nem akarnak magukra maradni.
Rosszpont,de az ő dolga.Én nem akadályoznám vagy segíteném benne,de ő se várja tőlem a tökéletességet.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!