Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lánynál szerintetek mi fér bele egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 07:30
3/7 anonim válasza:
randi, kezfogas, csókolózás.
de szerintem egymáshoz felmenni már nem. mármint tudom, az még nem jelent semmit, de szerintem ne legyenek illúziòink, hogy majd nem történik semmi ruha alá nyulkalas vagy más .. ennyi idősen szerintem legalább fél évet kéne járni, vagy többet inkább egy évhez közeledve, hogy kicsit komolyodjon a kapcsolat. szóval érted, hogy ne dobd oda magad minden komolytalan kapcsolatban ennyi idősen
komolyan mondom, nincs olyan barátnőm aki ne bánta volna meg, hogy 13-14 évesen vesztette elaz aktuális baráttal.
én még jó pár évet vártam hozzájuk képest, pedig volt pasim előtte is.. de érdemes volt érni hozzá, és megfelelő párt találni hozzá. :)
5/7 anonim válasza:
Többen is írták hogy a szex nem fér bele de én vitatkoznék velük mert azt hogy annak mikor jön el az ideje az csak is a felkészültségetek és a kapcsolatotok határozza meg és nem az életkor, tehát ha úgy érzitek eléggé fel vagytok készülve testben és lélekben akkor ne akadályozzon titeket ebben az életkorotok.
6/7 anonim válasza:
14 éves lánnyal nekem kézenfogva sétálás volt a max :)
7/7 anonim válasza:
Csók a max.
De ez csak rajtad múlik. Te fogod eldönteni mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!