Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szegény srác, gazdag lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény srác, gazdag lány szerintetek működhet?

Figyelt kérdés
Otthon nem mennek túl fényesen a dolgok... Hárman vagyuk testvérek, a szüleim egész nap minimálbérért robotolnak. Ettől függetlenül boldogan élünk, mindhárman szeretetben nőttünk fel. A barátnőmmel lassan egy éve vagyunk együtt és hát ők elég jómódúak(drága autó, márkás ruhák, hatalmas ház). Ő sosem dicsekedett vele, sőt kifejezetten szerény lány. Anyukáméknak nem tetszik, hogy együtt vagyunk, de eddig valamennyire kontrolálták. Egy hete a barátnőm kapot egy A8-as Audid. A szüleim azóta a házba sem engedik be. Egyébként szeretjük és becsüljük egymást. De néha elgondolkozom, hogy megéri-e ha a szüleim utálják?
2015. okt. 29. 22:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utólsó sajnálom:| Az ő szülei szerencsére jól kijönnek velem:)
2015. okt. 29. 23:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem a szüleim ilyenek voltak. Apukám 13 éves korában elvesztette az anyukáját, és az apukája éjjel-nappal dolgozott, és szegények voltak.

Anyukám jómódú családban élt. Bankigazgató volt az apukája, anyukája meg egy helyi tsz-ben volt főkönyvelő. Az apuka támogatta őket, anyukája meg még mai napig (már van két gyerekük, én 14 évesen, meg a húgom 8 évesen.) szidja őket, és válást akar...... ilyen ez...

2015. okt. 30. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a szüleid véleménye a lényeg. Legközelebb hagyod hogy kiválasszák neked a barátnődet? Nem, ugye? Ha tényleg szereted a lányt akkor az számít, nem mások véleménye. Az pedig, hogy azért ítélik el a lányt, mert ő kapott egy jó kocsit (megjegyzem tényleg túlzás ennyi idősen) nagyon nem tünteti fel őket jó színben. Beszélgess el mindkét féllel - barátnő+szüleid - és saját magad döntsd el mit akarsz. Vagy kit.
2015. nov. 8. 17:46
 14/15 anonim válasza:
Nem kéne hagyd, hogy a szüleid fogják a kanalat, te meg tátsd a szád...
2015. dec. 8. 01:43
 15/15 anonim ***** válasza:

nálunk is ez volt. bár nincs A8-as audim. exemék 6-an tesók de normálisan élnek teljesen. fizujából ő meg külön meg tud még ezt-azt engedni.

viszont engem még ő is izélt h a vastag lány, mert első randin burberry táskával voltam, LV tárcával és iphone 6S-el. de persze csak viccből izélt velem emiatt. :D

2016. júl. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!