Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez új! Nem értek pár dolgot! Mit tegyek?
Csók közben én is szoktam tapizni a barátnőmet, bár nyilvánosan csak átölelem olyankor vagy megfogom az arcát. És igen, valószínűleg felizgul.. nekem pl. egy öleléstől (sajnálom, nem tudom szebben kifejezni) áll a gatyámban a dolog, pedig lassan 2 hónapja leszünk együtt.
A másik dolog nekem kicsit furcsábbnak tűnik.. azt mondanám, hogy ezzel jelezte azt, hogy kíván téged és hogy szexelni akar.. Ha nem akarsz szexelni még vele, akkor olyankor nagyon semmit ne csinálj. Az rosszabb, ha még jobban felizgatod, te pedig még sem akarsz semmit. Amúgy meg várnék a szexel. Egyrészt kor miatt, másrészt tapasztalat miatt (kapcsolattéren).
Válaszolva az utolsó kérdésedre: Engem az még tud egy kicsit izgatni, ha csók közben pl. hátul túrja a hajamat és a hátamat simogatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!