Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányadik találkozás, randizás után feküdtök le párotokkal?
Egyikkel sose
Másikkal 1 hét múlva
Harmadikkal 3 honap múlva
Volt 2 hetes is
De nem igazán van időhöz kötve.
Sokkal több minden más befolyásolja.
A kérdés három részre válaszható:
1) mikor állsz te kész a szexre
2) mikor áll kész ő szexre
3) mikor álltok ti kész a szexre
Bár ez szerintem baromság, hogy kérdőívet csináltak ebből, de van benne igazság, amit érdemes végig gondolni. Egy szex pozitív oldalon találtam.
Kérdőív, hogy mikor is van kész egy kapcsolat a szexuális életre:
- Bíztok egymásban?
- Biztonságban érzed magad a párod mellett?
- Tudtok olyan dolgokról beszélgetni, amik zavarnak téged, vagy a partnered?
- Meg tudjátok hallgatni a másikat?
- Beszélgettetek már arról, hogy milyen lenne lefeküdni egymással? (Meddig akartok elmenni a kapcsolatotokban? Milyen határokat nem akartok átlépni? Beszélgettetek-e már a fogamzásgátlásról? Beszélgettetek-e már a nemi betegségek elleni védekezésről?)
- Kijelenthető, hogy nem érzed szükségességét bármi tudatmódosítónak (drog, alkohol), hogy lefeküdhess valakivel?
- Tudod hogyan kell használni gumi óvszert, hogy az megelőzze a nemi fertőzéseket?
- És a nyalófóliát? ( [link]
- Mindketten készen álltok arra, hogy lefeküdjetek egymással?
- Mindketten akarjátok, hogy lefeküdjetek egymással?
- Igaz, hogy a kapcsolatotokban egyikőtök sem erőlteti a másikra a szexet?
Ha minden kérdésre "IGEN"-nel tudtatok válaszolni, akkor a kapcsolatotok valószínű készen áll arra, hogy belépjen a szexuális életbe.
Leljetek egymásban sok örömet! :)
A nő dönti el hogy mit akar,és kitől.
Nincs már ilyen kiváratós dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!