Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyári románc kicsit csavarva. Lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
Szóval úgy volt, hogy nyáron megismertem egy fiút, de csak egyszeri románc volt a miénk. Szeptembertől elkezdődött az iskola, és a fiú a mi iskolánkban kezdte az okj-s képzést, tehát most egy iskolába járunk. Szoktunk beszélgetni, de kiderült hogy van barátnője. Most a szünet előtt azt mondta, értem képes lenne elhagyni a barátnőjét, gondolkozzak el ezen szünetben. Szerintetek érdemes lenne? 18L 20F2015. okt. 23. 19:01
1/8 anonim válasza:
Téged pedig majd egy másikért hagy el. Ezeket a hazudozókat hanyagolni kell.
2/8 anonim válasza:
Szerintem igen, mert úgy látszik szeret téged, amiért ezt mondta... És ráadásul nem az van hogy: "az egész nyári románcnak vége, nem tudnánk megoldani, túl messze van! " Mert ott van a sulidban... Szóval, ha azóta is érzel valamit (szerintem biztos..:)) akkor mindenképpen érdemes lenne!
3/8 rrrrrreennnnn válasza:
Ìgy igaz.Ennyi beszélgetés utan ezt mondja?Ilyen érzésekhez s döntésekhez több kell.Szélhâmos könnyelmű...
4/8 anonim válasza:
Az is igaz... Csak hát mi nem tudjuk milyen az a fiú... Lehet hogy hazudodzó, de mi van ha már nem szereti a másik lányt és TÉNYLEG veled akar lenni...?
5/8 anonim válasza:
Jól van, te ismered, sok szerencsét hozzá! Bár lehet hogy ez a nyári románc sokat jelentett neki! Mindegy, a lényeg, hogy.... Reméljük nem hazudozó!
6/8 A kérdező kommentje:
Sokat beszélgetünk suliban, naponta 1-2szer biztos, szóval nem keveset beszélgettünk már egymással eddig, jobban megismertük egymást. Nem tudom mit csináljak, agyam a szívem ellen...
2015. okt. 23. 19:37
7/8 rrrrrreennnnn válasza:
Ùgy làtom,szerelmes vagy:-)Ezert hàt nem is győzködlek.Idősebb vagyok egy pàrszàz évvel,mint Te:-)Ugyhogy mégiscsak azt mondom:több beszélgetès és közös programok utan.is ezt mondja,legyen...Kezeld fenntartàsokkal még.Ha miattad otthagyja a lànyt,Te mit vàrhatsz tőle,stb.A közös programok pedig ugy valosuljanak meg,hogy neki kapcsolata van.Tehàt baràti szinten.Ne csalja Veled a lànyt,Neked sem esne jol.Ha ezekutàn rendes szàndékai vannak,àlljon oda a làny elé,tisztességesen hagyja el és legyen Veled boldog.
8/8 anonim válasza:
A fő gond a hazugság, és elég nagy baj azzal indítani egy kapcsolatot. Hazudott a barátnőjének akit megcsalt, hazudott neked a barátnőjéről, innentől még azt se kell elhinni neki amit kérdez. Meg se lepődnék, ha lenne még egy másik lány akivel kavar, arra az esetre ha téged nem tud befűzni. Gondolj bele, annyi gerinc nincs benne hogy szakítson a barátnőjével és tiszta lappal indítson.
Az ilyenek mindig azt nézik hogy mit tudnak kivenni a kapcsolatból, és ha már semmit, akkor továbbállnak, áttaposva mindenkin. Persze addig ledumálják a csillagokat is az égről, de azok csak szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!