Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szoktak tartani 16-18 évesek párkapcsolatai?
4 év, 4 év, 3 év, 1 hónap, 4 hónap, 1 év, 2 év, 2 év, 1 hónap, 1 hónap, 2 hónap, 2 év, 2 hónap.. Ezek, azok, akik most eszembe jutottak hirtelen, de már nem tartanak.
És ami aktuális és még tart (mind kb 16-7-8 évesen kezdődött), 2 éve, 2 éve, 2 éve, 2 éve, 2,5 éve, 2,5 éve, 1 éve, 1 éve, fél éve, 3 éve, 2 éve, fél éve, másfél éve...
Szóval összeségében az én környezetemben valahogy hosszabb ideig tartanak akapcsolatok..:)
Nincs olyan, hogy általában.
Az átlag kifejezés illene, inkább ide.
Ám a környezetemben találok jó pár olyat, aki még 18 évesen sem veszi komolyra, s max (nagyon max) 1-2 hét esetleg 1-3 hónap.
Ellentétben vannak olyanok (rokonságban egyaránt) akik 17 évesen ismerkedtek meg, s 8 éve vannak együtt.
Szóval, ezt egymagában nem lehet megállapítani.. - jön és kész.
Mind a két féltől függ, hogy meddig fog tartani. :)
En 15 voltam mikor megismertem a baratom o Pedig 18. Most 3,5 evvel kesobb meg mindig egyutt vagyunk es szeretjuk egymast, hamarosan osszekoltozunk.
Szoval szerintem ez attol fugg mennyire erettek a felek es mennyire gondoljak komolyan a kapcsolatukat.
18/L
A kérdés: Meddig szoktak tartani 16-18 évesek párkapcsolatai?
Az üzenet szövege: 15 voltam,mikor összejöttem életem első szerelmével.18 éves koromig voltunk együtt.A következő kapcsolatom 4 évig tartott.Az utána lévő 5 évig. A mostani már a férjem,és 3 éve vagyunk együtt. Ő 35 éves,én 31 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!