Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy kerüljön újra közel hozzám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljön újra közel hozzám?

Figyelt kérdés

A barátommal 8hónapja vagyunk együtt, az elején nagyon jó volt a kapcsolatunk viszont én nagyon sok mindenen hisztiztem,mivel nagyon makacs vagyok de mára betelt nála a pohar, folyamatos másfél hónap veszekedés után. Rájöttem hogy nagyon szeretem és próbálok változtatni hogy jobb legyek de nála gyengültek az érzelmek.

hogyan kerülhetnénk újra közel egymáshoz? hogy szeressen újra belém?

18 évesek vagyunk mindketten

2015. okt. 14. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Mutasd meg neki hogy nem az vagy aki voltál és hogy ráébresztett az a szünet arra hogy úgy szereted ahogy van

"ha van akkor nem látod az értékét igazán csak akkor látod meg amikor elmegy"

2015. okt. 14. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Elbasztad, megérdemelted.

Utálom a hisztis, makacs csajokat

2015. okt. 14. 17:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elrontottam de fontos számomra ezért szeretnék érte változni
2015. okt. 14. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok #2 igazad van de tudja és nem bántást vár a kérdező
2015. okt. 14. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd! Olyan vagy amilyen vagy. Ezen ha tudsz sem éri meg változtatni. Keresd azt aki így jön ki veled!
2015. okt. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!