Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfogadni?
Ez tipikus férfi reakció :)
Én 28 évesen találkoztam a férjemmel. És a mai napig (már közeledünk a 40 felé) néha megemlíti, hogy milyen rossz érzés neki, hogy nekem voltak előtte mások is.
Én meg mindig mondom neki, hogy miért nem vett észre korábban, akkor nem lettek volna mások :D
Az persze nem gond, hogy neki is voltak mások, ráadásul jóval több, mint nekem.
Ha jó egy kapcsolat, akkor nem szabad hagyni, hogy az ilyen gondolatok tönkretegyék. Ezek a saját kis büszkeséged, öntudatot miatt vannak. Gondolom, zavar, hogy neki már volt valaki, neked meg nem volt más. És ezért úgy érezheted, hogy ő nem tart annyira férfinak téged. De ez nem igaz, hiszen azért van veled, mert jó neki veled.
Előző, az meg egy tipikus női reakció, hogy dugópajtik vannak, meg "barátság extrákkal" amit ha meghallok, feláll a szőr a hátamon...
És igen, egy férfinak még mindig tepernie kell azért, hogy megkapjon egy nőt, míg egy nő csak szétrakja a lábikóit, és megjelenik vagy 200 hapsi.
Nem tudom, észrevetted-é a különbséget...
2: Szerintem teljesen másról szól a kérdés, mint amiről te írtál.
Ráadásul, ha a lánynak szexpartnere volt, akkor az illető férfinek is az volt a lány. Szóval nem csak lányoknak lehet :)
És az sem tipikus, hogy egy lány erre vágyna. Sőt! Inkább a férfiak. A nők meg érzelmekre.
"sexy time"
J.Ó.F.É.L.E!
Am egyet értek Miquel-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!