Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házinyúlnak számít?
Figyelt kérdés
...ha helybelivel jövünk össze? Például egy falubélivel?
Ez házinyúlnak számít?
2015. okt. 11. 16:26
1/4 anonim válasza:
a házinyúl szabály lényege hogy ne kavarj olyannal, akivel még várhatóan évekig egy légtérben kell lennetek (pl. osztálytárs, munkatárs) mert ha nem sül el jól, akkor utána nagyon szánalmas lesz. Ezek után értelmezd a saját helyzetedre.
2/4 A kérdező kommentje:
Az tudom, hogy osztálytársa meg munkatársra vonatkozik de csak arra?
2015. okt. 11. 16:30
3/4 piriiiii válasza:
Hát, ha az a falu olyan kicsi, hogy minden nap összefutsz vele és hosszabb ideig együtt kell lennetek, akkor házinyúlnak számít. De ez szerintem azért egy kissé lehetetlen, na meg meg lehet oldani, hogy ne találkozzatok még így is. Szerintem nem számít házinyúlnak egy cseppet sem. A város, falu elég nagy légtér ahhoz, hogy ne legyen gond az esetleges szakításkor egymás jelenléte.
4/4 anonim válasza:
Ha nem találkoztok egymással mindennap nem számít annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!