Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év körüli lányok! Nektek bejönne egy barna hajú, kék szemű fiú?
Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 21:25
11/32 anonim válasza:
Nem a haj vagy a szem színén múlik... =_=
13/32 anonim válasza:
tökéletes ideál*-*
imádom a kék szemet*-*
a barna haj a legjobb*-*
te vagy az a srác, vagy bejön?
mert ha bejön, akkor mindenképp!
ha te vagy akkor ahhhhw☺☺☺
14/32 anonim válasza:
Ha feltétlen a külsőt kell néznem, akkor igen a kék szemű, barna hajúakat jobban preferálom. :D De ha jól meg tudsz nevettetni, akkor nálam viszed a pálmát
15/32 anonim válasza:
Hátth figyelj, ott van Bartos.... kék szeme van meg barna haja..... de mégsem valami szőke herceg
16/32 macikamacika válasza:
Külön nem tudom kiragadni a barna hajat kék szemmel,mert kizárólag az összhatás számít!Láttam én már pár szál barna hajú,vizenyőskék szemű hapsit,egyáltalán nem tetszett.Meg láttam szép arcú barna hajú kék szeműt is,akinek olyan beképzelt volt a p..ája,hogy viszketett a tenyerem.
17/32 anonim válasza:
Nekeem pont, hogy bejön. Az én "kiszemeltem" is ilyen :)
20/32 Selyem12 válasza:
Ha magasabb és van valami a fejében akkor valószínű igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!