Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért bámul egyfolytában a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul egyfolytában a lány?

Figyelt kérdés

Szeptembertől új iskolába kerültem, én vagyok az új fiú.

Van az osztályban egy pár, folyton együtt vannak, egymás mellett ülnek, mindent együtt csinálnak(elvileg már több éve kapcsolatban vannak). Viszont azt vettem észre, hogy a lány folyton engem bámul, néha ha észreveszem, elkapja a tekintetét, néha meg mélyen a szemembe néz, de olyan gyakran csinálja, hogy már én érzem zavarban magam. Most csak azért néz meg magának ennyire mert én vagyok az új, vagy valami más is van benne?

2015. okt. 7. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Simán lehet hogy bejössz neki, csak azért nem jelzi ki mert ugye barátja van.
2015. okt. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!