Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a barátnőm?
Fiú és lány közötti SZOROS barátságban én sem hiszek és senki sem akinek van egy pici tapasztalata.
Egyébként ez korántsem elég indok,nem is tudom honnan szűrted te le ez alapján hogy csal a barátnőd.
Ezt csak egyféleképpen tudhatod meg, az pedig a következő:
- Rakjál keyloggert a gépére, tudd meg a facebook jelszavát és nézd meg az üzeneteit.
- Nézd meg a telefonján, hogy kikkel telefonált.
- Legyél vele a nap minden órájában.
- Ne engedd el bulizni egyedül, tartsad szemmel.
- Poloskázzad be a házát.
Egyszóval a bizonytalanság/bizalmatlanság miatt tedd tönkre az életét, mint ahogyan sokan szokták másokkal tenni ezt.
Megjegyzés: Csak leírtam, hogy mit NE csinálj.Hülye kérdésre hülye válasz jár.Mégis ezek alapján honnan kéne tudnunk, hogy megcsal téged?:D Ha azt mondom, hogy sanszos, akkor szarul fogod érezni magad, ha azt, hogy nem akkor meg a bizonytalanság/bizalmatlanság miatt fogod magad szarul érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!