Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hány éves korban "kell"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban "kell" elkezdeni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2015. szept. 28. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Minél fiatalabban. Ha már érett vagy rá... 22 vagyok, én 21 évesen kezdtem. De így utólag belátva 16 jobb lett volna.
2015. szept. 28. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy "kell", amikor jónak érzed akkor kezded..

Nekem épp hogy 17 évesen lett az első (pár nap híján voltam 18), van akinek 20 évesen sincs, van akinek 15 évesen is van..szóval személyfüggő :)

2015. szept. 28. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen épp azért írtam idézőjelben, mert nem szó szerint értettem :)
2015. szept. 28. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

60 vagyok. szinte minden időben jó volt kezdeni! És még most sem érzem hogy késő lenne!

A cerka fog!

Csak a megfelelő hegyező kell hozzá!

2015. szept. 28. 22:11
 5/7 Hajú Kék válasza:
Hetvenedik évemben voltak a legnagyobb sikereim! Magam sem értettem... Úgyhogy ne parázz soha, hogy késő van!
2015. okt. 2. 14:04
 6/7 Hajú Kék válasza:
Igaz, hogy az 5x5-ös Rubikot meg mostanság rakom ki. Nem vagyok egy "csütörtököt mondó" típus...
2015. okt. 2. 14:08
 7/7 anonim válasza:
Ha "normális" értékrendet szeretnél követni, akkor nem 15 évesen kezded el.:)(Azért írtam idézőjelesen, mert ez relatív fogalom) 17-18 éves korban érdemes szerintem, akkorra már kellően meg szoktak komolyodni az emberek.
2015. okt. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!