Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tampont használok, és barátom megujjazott, elszakadhatott már a szűzhártyám vagy arról tudnék?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de sajnos nagyon tájékozatlan vagyok. Köszönöm az értelmes válaszokat. 18/L2015. szept. 27. 15:05
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy igen, de kehet hogy nem. Mindenkinek más a szűzhártyája. Lehet, hogy neked nem is volt, vagy még korábban valamitől szakadt el, esetleg pont ettől de nem vérzett, nem fájt. De még az is lehet, hogy megvan, mert 1-2 ujj és a tampon még beférhet rajta éppenséggel.
2/3 anonim válasza:
Esélyes. De komolyan nem értem hogy lehet valaki ilyen tájékozatlan 18 éves létére?
3/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül tudnál róla, de egyébként meg konkrétan teljesen mindegy. Nem leszel kevésbé szűz attól, ha már elszakadt a szűzhártyád, semmin sem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!