Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek már megint egy másik fiú tetszik. Mit csináljak?
Nem fogok regényt írni,lelkileg fáradt vagyok..
Mióta együtt vagyunk,/beszélünk,a harmadik fiú tetszik neki,és,nehéz..
A saját életemnél is sokkal jobban szeretem őt..de néha azt érzem gyenge vagyok..
Ráadásul a srác aki tetszik neki az osztálytársam..aztmondta sokkal jobban bírja őt mert én féltékeny vagyok..és addig is vele fog foglalkozni amíg nem leszek a régi..
Tudom ha nem foglalkozok vele jobban tetszeni fog neki..de..nembirok állmosollyal vigyorogni a srác előtt hogy milyen cseszett jó minden..
Ma is nyolcadik óráról úgy mentem ki hogy ott beszéltek a folyosón.. lelkileg megöl,depresszióba taszít,fáj,nembirok figyelni a tanulásra..vele akarok lenni..
Segítség..kérlek..
Nem fogok vele szakítani
Nem akarok,és nem is vagyok rá képes
Egyszerűen szeretem,de attól félek hogy én jobban mint ő engem..már,teljesen összezavarodtam,és,jah. megvagyok.
Én elmondanám..ha hagyná.
Ma 5óránk volt (kimaradások miatt.) bejött a termünkbe,ottvolt a srác meg még a többiek,stb.
csak másfél órán át VÁRTAM rá úgy hogy feküdtem a padon miközben a csávóval beszélt. nem volt kellemetlen. áh.
másfél órát,és rám sem nézett..a kezem úgy lefagyott hogy most is alig tudok írni..mondtam neki hogy én megyek..mondta hogy "én nem",azthittem elkezdek bőgni,miért ilyen,mért hagyna elmenni..kimentünk,mondta hogy most "azthiszed hogy megcsalnálak?" választ tudjátok,stb..és visszament a teremre..kiültem a padra a folyósón,jött az egyik barátnője,"XQ"- hol van? mutattam a teremre,"miabaj?" és bement és,gondolom kiküldte hogy ezt azért nemár..beszélt velem..nem sokat segített..és visszament a terembe..gyerekek..majdnem sírva jöttem le a lépcsőn..és itthon vagyok..ha megcsal én..én már,belefáradtam az egészbe..azt akarom hogy én legyek az egyetlen akiért oda van..hogy én legyek aki számít..mindig,mindig arra törekszem hogy azt adjam neki ami a legjobb,mindig próbálok tökéletes lenni,mindig,érted? elég volt.. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!