Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon rosszul vagyok, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Itt kifejteném. Egyik barátom nemrég szakított a csajával, és nagyon ki volt, egy hónapig voltak együtt. Ma elmentem a társasággal ott volt a csaj is. A lány szerelmet vallott nekem. Miattam szakítottak a tudtom nélkül. Elutasítottam, de a lány nagyon messze lakott, így muszály volt hazakísérni. Olyanokat mondott, hogy felizgat meg ilyenek. Mikor dzrvolt a téma, odaértünk a házukhoz, de nagyon gyorsan leléptem. Tényleg felizgultam, nagyon bánt, fél éve párkapcsolatban vagyok, nagyon szeretem a barátnőm. Bánt hogy felizgultam és kivertem arra a r****cra, nem tudok aludni, sírni tudnék, borzalmas érzésem van. Mit tegyek?
2015. szept. 20. 01:00
 1/5 anonim válasza:
Figyelj.. A csaj nagy k***a akárhogy nézzük.A farkad viszont sajnos nem Te irányítod..Mivel nem történt semmi(nem csaltad meg)szerintem ne aggódj ez miatt.
2015. szept. 20. 01:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ahogy tetted az volt a legjobb. A barátnődnek ne mondd. A szemembe pedig eléggé magasan vagy, mert kitartottál a párod mellett, és ez a legeslegfontosabb! Ritka az ilyen manapság!

24/F

2015. szept. 20. 01:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Írd le egy papírra égesd el, menj át a barátnődhöz és mondogasd neki mennyire szereted, legyetek együtt és a társaságában elfogod felejteni
2015. szept. 20. 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is kivertem más lányokra párkapcsolatban, nem nagy cucc. Más lányokat is vonzónak találok attól, hogy párkapcsolatban vagyok, de attól függetlenül nem akarok mástól semmit.

Mondd meg a barátodnak, hogy a csaj mekkora egy kis ri.banc és amelett, hogy jót röhög rajta, még könnyebb is lesz a szakítást elviselnie.

2015. szept. 20. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. szept. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!