Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi torténetről?
Figyelt kérdés
szóval sziasztok. a segïtségetekre lenne szükségem. az a problémama h van egy fiú aki tetszik nekem. ahogy hallottam énis neki...viszont ő sose ír rám. mindig én írok neki ami bevallom engem már kezd egy kicsit zavarni. beszélgetünk néhanapján fb-n de azzal annyi. mikor legutobb ráírtam 1 hét kellett h válaszoljon....
szívesen elhivnám talizni, de gözöm sincsen arról hogyan hozhatnám fel a témát....16L es 17F
Valakinek valami ötlet? az értelmes válaszokat, ötleteket előre is nagyon köszönöm :-)
2015. szept. 18. 14:07
1/6 A kérdező kommentje:
a helyesírásért bocsi, tabletről vagyok, es mikor érzékel a tablet mikor nem
2015. szept. 18. 14:10
2/6 anonim válasza:
csá, szerintem ne hívd el! ha tényleg tetszel neki, ahogy azt mondtad, akkor előbb-utóbb el fog hívni. és ne "csicskulj" be, már bocsi a kifejezésért... szóval ne írj rá te, legyen benned büszkeség! ha akar tőled valami, azt jelezni is fogja. ha meg nem, akkor semmi értelme az egésznek
3/6 anonim válasza:
Szerintem hívd el mindenképpen. Lehet, hogy zárkózottabb típus, fél tőled, akkor nem fog soha elhívni, pedig lehet, hogy nagyon szívesen találkozna veled. Mondd neki, hogy szeretnéd jobban megismerni, és, hogy találkozzatok valamikor szerintem nagyon örülne neki.:)
4/6 A kérdező kommentje:
igen elegge szereny ez teny, de az a problemam h nem tudom hogyan hozhatnam fel a talakozo temat.....csak igy random h ,, nincs kedved valamikor osszefutni? ``
2015. szept. 18. 14:39
5/6 anonim válasza:
Szia, szerintem ne hívd el még. Hagyd hogy ő is keressen ne csak te őt. És ha egy hét kell hogy visszaírjon..nos előbb jobb lenne arról meggyőződni hogy biztosan tetszel e neki.
6/6 anonim válasza:
Igen, csak így egyszerűen:) "lenne kedved valamikor összefutni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!