Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így vele lennem?
Hát egy hét után fura ilyeneket mondani :)
Meg ilyenkor még nem lehet tudni egyáltalán, hogy hogyan fog alakulni.
Ha tetszik és jól érzed magad vele, akkor találkozzatok és majd kialakul, hogy mi lesz.
Ugye meg nem fekudtetek le?
A srac csak meg akar dugni. Azert irom ilyen nyersen, mert lehet az utalasokat nem ertened, ha ez magadtol nem nyilvanvalo.
Nyomja a suket dumat, ezzel akarja levarazsolni a bugyidat. Teljesen jol csinalod hogy esznel vagy.
16 éves magamból kiindulva tök normális az hogy ennyi idős srác valós lelkesedését még egy kis süket dumával is megturbózza, csakhogy minél előbb ledumálja a lányról a bugyit. Ilyen egy egészséges srác, nincs ebben semmi defekt. (Mondjuk az én fiatal koromban még ennyi idős igényesebb csajnál jó pár hónapig csak petting volt.)
Azt meg neked kell tudnod, hogy érzel-e annyi vonzalmat a srác iránt, hogy elkezdj vele kavarni, vagy sem, ha igen, akkor utána milyen tempót engedsz neki.
Dehogy feküdtem le vele!!!
Arra aztán várhat. Mondtam, neki h korainak tartottam a nyelves csókot, azóta nem volt az se.
Hívott vhova de nem akarok vele menni. Ez normális?
Nem akarom megbántani sem, de én azért adnék még 1-2 hetet a dolgoknak, kicsit gyors ez így nekem..és riasztó kicsit
De ha vele vagyok és mondjuk megöleljük egymást, az nagyon jó érzés :)
Te is kihasználhatod a srácot. :) Ha jó érzés találkozni vele, akkor találkozzatok. Ha csak ölelésre vágysz még, akkor csak azt engedd.
Ezzel tudod tesztelni szándékai komolyságát is. Ha a srác tényleg Téged akar, akkor lassabb tempó sem riasztja el, ha meg csak egy puncit, akkor tovább áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!