Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyem el neki?
Figyelt kérdés
Nem rég szakíttam barátommal mert nem műkött a dolog a táv kapcsolat miatt, de viszont azt mondta hogy nem akar elveszíteni egy ilyen kedves,aranyos és különleges lány ezért bármi megtörténhet csak most éljem egy kicsit az életem meg ilyenek de nem mond le rólam ne higgyem azt. Ezt írta nekem azóta beszélgetünk ugyan úgy mint ami előtt összejöttumk volna...szerintetek lehetséges hogy jövő nyáron újra összejövünk mint kettő szerelmes? Hogyan kéne viselkednem vele szembe most hogy szakítottunk de tudjuk egymás érzéseit? Ez olyan se veled se nélküled kapcsolat.... (14L/16F)2015. szept. 15. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!