Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiú vajon komolyan gondolja velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, ő 19 éves én 17. A suliban ismerkedtünk meg, aztán 1 hónapig ismerkedtünk, haverkodtunk, buliztunk együtt. ő is nagyon szeret bulizni én is, eleinte mindig üdvözölte a csaj ismerőseit, meg táncolt velük minden, most már csak velem van ha buliba vagyunk. Ismerem a barátait, egy városi rendezvényen a szüleinek is bemutatott engem, ismerőseinek is úgy hogy "ő a barátnőm". Igyekszik a kedvemben járni, mindig kapok vmi ajándékot tőle. Aki ismeri csak jókat tud róla mondani. Nem volt sok barátnője elvileg előttem, és kihasználták azok is az ő elmondása szerint. Mindig elmondja hogy ő komolyan gondolja velem, tervezget velem előre, és hogy képes várni rám. Én csak azért kételkedek benne, mert tényleg sok csaj ismerőse van, csajozott sokat régebben, van hogy egész nap beszélünk, van amikor akár egy teljes napra is eltűnik, igaz sokat dolgozik, és sokat is alszik amikor tud. Talik előtt/után felhív, megkérdezi sikeresen hazaértem-e. Sokat mesél magáról, olyanokat is elmondott már amiket szerintem nem akárkinek mondana el. Mindig alig várja hogy találkozzunk. Viszont én ezek mellett is félek attól hogy csak 'arra" megy. Nem szeretnék csalódni , mindig elmondja hogy benne tuti nem fogok, nem játszik velem. Szeretnék neki hinni, csak nehezen megy. Ő lenne a kivétel, aki tényleg szeretni fog, vagy csak megjátsza magát? Egyszerűen kevés az önbizalmam és tényleg nem hiszem el hogy valaki tényleg szeret engem és komolyan gondolja.2015. szept. 9. 21:16
1/2 anonim válasza:
Szerintem totál komolyan gondolja a dolgot.:)
2/2 anonim válasza:
Szerintem komolyan gondolta!
Próbálj bízni benne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!